Wyszukaj Firmę
posiadamy 100140 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 264 opinii
poznaj
opinie o firmie

Hasborg

Adres: Rakszawa Rakszawa 508, 37-111
strona www: http://www.hasborg.pl

Liczba wszystkich wyszukiwań: 709, ostatnie odwiedziny dnia: 21/06/2024
Autor: Hasborg

średnia ocena
5/5
na podstawie 3 opinii

Hasborg jest firmą, która zajmuje się przede wszystkim produkcją urządzeń i linii produkcyjnych służących do wyrobu różnego rodzaju ciastek i innych słodyczy. Dba ona również o ekologiczność urządzeń, ponieważ stosuje w nich technologie polegające na oszczędności energii. Firma zmieniała dwukrotnie swoją nazwę, aż w końcu stała się Hasborgiem. Słowo to ma się kojarzyć z solidnością oraz wysoką jakością oferowanych urządzeń. Hasborg to firma globalna doceniona już w 38 krajach.

poznaj

opinie o Hasborg

autor: krzysiek-0092@************** 2017-06-09 10:39:09
ip: *.***.***.**7.2

Od wielu lat prowadzę piekarnię i zawsze korzystam z maszyn z firmy Hasborg. Jeszcze zadna mnie nie zawiodła! Maszyna multidrop sprawdza się u mnie najlepiej!

zweryfikowana
autor: janianaaa@************** 2017-07-17 08:43:49
ip: *.***.***.***.**.21

Dzięki maszynom jakie kupiłam mogę w końcu zająć się profesjonalną produkcją ciastek na coraz większą skalę. Urządzenia naprawdę godne uwagi.

zweryfikowana
autor: oluuuss@************** 2017-07-17 08:44:51
ip: *.***.***.***.**.23

ja mogę śmiało polecić maszyny do produkcji ciastek kruchych. Teraz zastanawiam się nad kupnem kolejnych maszyn :)

zweryfikowana
Dodaj swoją opinię
Ostatnie
Komentarze
07.12.2023

" Polecam ten gabinet..."

05.10.2023

"Pani projektant potrafi zmienić każde..."

29.08.2023

"Współpracując z Richd. Anders wiem, że..."

27.04.2023

"Udana współpraca z Hasborg, to dobra decyzja,..."

14.10.2022

" Jesteśmy zadowoleni z usługi..."

01.08.2022

" Jakość produktów i..."

28.07.2022

" Meble wysokiej jakości,..."

28.07.2022

" Leczenie dobre i skuteczne."

27.07.2022

" Profesjonaliści w swojej..."

27.07.2022

" Szeroki wybór części zamiennych,..."

Informacje o firmie Hasborg. Obejrzana opinia firmy posiada 3 komentarzy. Ocena firmy Hasborg wynosi Wiarygodny. Siedziba firmy Hasborg zlokalizowana pod adresem Rakszawa Rakszawa 508 37-111 data dodania 2016-09-07. Dostarczymy CI wszystkie niezbędne informacje na temat tej firmy.