Wyszukaj Firmę
posiadamy 74 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 292 opinii
poznaj
opinie o firmie

Klinika Dr Parda - Korekta nosa bez skalpela

województwo: mazowieckie
Adres: Piaseczno Gruszek i Jabłuszek 7, 05-502

e-mail: kontakt@drparda.com.pl
Kwas hialuronowy do korekty nosa
telefon: 517535878

Liczba wszystkich wyszukiwań: 133, ostatnie odwiedziny dnia: 19/07/2019
średnia ocena
4.7/5
na podstawie 6 opinii

Mieszcząca się w Piasecznie koło Warszawy Klinika Medycyny Estetycznej Dr Parda to w pełni profesjonalna placówka, która świadczy usługi w zakresie medycyny estetycznej, dermatologii, psychiatrii dla dorosłych, a także psychodietetyki. Klinikę cechuje pełen profesjonalizm świadczonych usług, a także szeroka wiedza i bogate doświadczenie jej pracowników. Dzięki temu każdy pacjent ma zapewnioną należytą opiekę oraz odpowiednią jakość przeprowadzonych zabiegów.

poznaj

opinie o Klinika Dr Parda - Korekta nosa bez skalpela

autor: stalgast@************ 2019-05-21 10:29:53
ip: **.***.***.**111

Korzystałam z korekty nosa w linice Dr Prada, jestem bardzo zadowolona. Korekta bez skalpela, szybki czas rekonwalescencji. Mam w koncu swoj wymarzony nosek :)

niezweryfikowana
autor: stalgast@************ 2019-05-21 10:30:15
ip: **.***.***.**111

Korzystałam z korekty nosa w linice Dr Prada, jestem bardzo zadowolona. Korekta bez skalpela, szybki czas rekonwalescencji. Mam w koncu swoj wymarzony nosek :)

niezweryfikowana
autor: krystiannowik@***** 2019-05-21 10:31:20
ip: **.***.***.**111

Polecam korekte nosa bez użycia skalpela w Dr Prada w Piasecznie koło Warszawy, dobry dojazd, profesjonalna opieka lekarza, efekt WOW.

niezweryfikowana
autor: honorata@***** 2019-05-21 10:34:22
ip: *.***.***.**6.3

Od zawsze mialam problemy z zaakceptowaniem mojego nosa - nie dosc ze dlugi to jeszcze w przeciagu lat pojawil sie garb. Mam na jego punkcie bzika, zawsze musze odpowiednio ustawiac sie do zdjec, nawet jak z kims rozmawiam pilnuje tego, abym byla skierowana z odpowiedniego profilu...

zweryfikowana
autor: honorata@***** 2019-05-21 10:34:47
ip: **.***.***.**.56

Od zawsze mialam problemy z zaakceptowaniem mojego nosa - nie dosc ze dlugi to jeszcze w przeciagu lat pojawil sie garb. Mam na jego punkcie bzika, zawsze musze odpowiednio ustawiac sie do zdjec, nawet jak z kims rozmawiam pilnuje tego, abym byla skierowana z odpowiedniego profilu...

zweryfikowana
autor: kornel@***** 2019-05-21 10:35:13
ip: **.***.***.**.77

Teraz mogę się cieszyć ładnym noskiem odkąd skorzystałam z zabiegu korekty nosa bez skalpela w klinice Dr Prada w Piasecznie pod Warszawą :)

zweryfikowana
Dodaj swoją opinię
Ostatnie
Komentarze
10.07.2019

" Drukarnia świadczy wysokiej jakości usługi..."

31.05.2019

" Fantastyczna obsluga..."

21.05.2019

" Korzystałam z korekty..."

02.04.2019

" Korzystalam z zabiegów na..."

02.04.2019

" Zaufana firma, dzieki..."

02.04.2019

" Polecam zakup odzieży i..."

02.04.2019

" Polecam Podkarpacka..."

02.04.2019

" Polecam zaufaną firmę,..."

02.04.2019

" Osiedla Nad Wisłokiem -..."

02.04.2019

" Terapia manualna Rzeszów..."

Informacje o firmie Klinika Dr Parda - Korekta nosa bez skalpela. Obejrzana opinia firmy posiada 6 komentarzy. Ocena firmy Klinika Dr Parda - Korekta nosa bez skalpela wynosi Wiarygodny. Siedziba firmy Klinika Dr Parda - Korekta nosa bez skalpela zlokalizowana pod adresem Piaseczno Gruszek i Jabłuszek 7 05-502 data dodania 2019-02-20. Dostarczymy CI wszystkie niezbędne informacje na temat tej firmy.