Wyszukaj Firmę
posiadamy 100137 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 194 opinii
  • Strona główna
  • Krzysztof Kulasinski Uslugi Remontowo-Wykonczeniowe Kul-Bud
poznaj
opinie o firmie

Krzysztof Kulasinski Uslugi Remontowo-Wykonczeniowe Kul-Bud

Adres: ul. Jarzebinowa 10, Kozienice

Liczba wszystkich wyszukiwań: 177, ostatnie odwiedziny dnia: 20/02/2018
średnia ocena
5/5
na podstawie 3 opinii

Firma Krzysztof Kulasinski Uslugi Remontowo-Wykonczeniowe Kul-Bud prowadzi działalność w sektorze Budowlane uslugi - wykanczanie wnetrz. Biuro zarządu mieści się w miejscowości Kozienice, woj. mazowieckie.

poznaj

opinie o Krzysztof Kulasinski Uslugi Remontowo-Wykonczeniowe Kul-Bud

autor: kinga.kamarak@********* 2018-01-10 11:38:03
ip: ***.***.**.14

Właśnie zakończył się remont mieszkania które zleciłem firmie kul-bud. I tu chciałem podzielić się moimi odczuciami. Dużym plusem jest to że na pewno są terminowi i dokładni ale chyba największym że jak przychodziłem sprawdzić jak idą prace to zawsze widziałem jaki panuje porządek wszystkie narzędzie są poukładane. Mam co do tego małe zboczenie zawodowe ale to mi zaimponowało. Polecam

niezweryfikowana
autor: kinga.kamarak@********* 2018-01-10 11:39:10
ip: ***.***.**.14

Właśnie zakończył się remont mieszkania które zleciłem firmie kul-bud. I tu chciałem podzielić się moimi odczuciami. Dużym plusem jest to że na pewno są terminowi i dokładni ale chyba największym że jak przychodziłem sprawdzić jak idą prace to zawsze widziałem jaki panuje porządek wszystkie narzędzie są poukładane. Mam co do tego małe zboczenie zawodowe ale to mi zaimponowało. Polecam

niezweryfikowana
autor: pawellll@********* 2018-02-12 23:15:12
ip: **.***.***.**.58

Firma godna polecenia. Miałem do wyremontowania mieszkanie po rodzicach. Wszystko poszło jak należy. Polecam

niezweryfikowana
Dodaj swoją opinię
Ostatnie
Komentarze
07.02.2018

" Firma nie istnieje od..."

10.01.2018

"Właśnie zakończył się remont mieszkania..."

14.12.2017

" Ja jestem bardzo..."

11.09.2017

"Firma to naprawdę totalne dno. Moja historia z..."

06.09.2017

"Dostrczono bez problemu i szybko OK "

05.09.2017

"bardzo polecam, meble zrobione bardzo starannie..."

28.08.2017

"Super wykonanie Dobra cena ale musiałem..."

24.08.2017

"Człowiek nieodowiedzialny.Możemy stwierdzic..."

03.08.2017

"Człowiek nerwowy,i chory psychicznie,nie polecam"

Oferta firmy Glatex Krzysztof Wozniak obejmuje...

Enel S.C.
Kozienice

Specjalizacja firmy Enel S.C. to...

Działalność firmy Freefly Maciej Augustyniak...

Działalność gospodarcza Spóldzielnia...

Firma Darwik Posrednictwo Ubezpieczeniowe Iwona...

Przedsiębiorstwo Bak Waldemar Serwis Ogumienia...

Oferta firmy PHU Pc Komp Sebastian Bernys...

Firma Dzialkowiec Przedsiebiorstwo...

Informacje o firmie Krzysztof Kulasinski Uslugi Remontowo-Wykonczeniowe Kul-Bud. Obejrzana opinia firmy posiada 3 komentarzy. Ocena firmy Krzysztof Kulasinski Uslugi Remontowo-Wykonczeniowe Kul-Bud wynosi Wiarygodny. Siedziba firmy Krzysztof Kulasinski Uslugi Remontowo-Wykonczeniowe Kul-Bud zlokalizowana pod adresem Kozienice data dodania 2016-09-01. Dostarczymy CI wszystkie niezbędne informacje na temat tej firmy.