Wyszukaj Firmę
posiadamy 100137 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 202 opinii
  • Strona główna
  • Krzysztof Kulasinski Uslugi Remontowo-Wykonczeniowe Kul-Bud
poznaj
opinie o firmie

Krzysztof Kulasinski Uslugi Remontowo-Wykonczeniowe Kul-Bud

Adres: ul. Jarzebinowa 10, Kozienice

Liczba wszystkich wyszukiwań: 315, ostatnie odwiedziny dnia: 22/04/2018
średnia ocena
5/5
na podstawie 3 opinii

Firma Krzysztof Kulasinski Uslugi Remontowo-Wykonczeniowe Kul-Bud prowadzi działalność w sektorze Budowlane uslugi - wykanczanie wnetrz. Biuro zarządu mieści się w miejscowości Kozienice, woj. mazowieckie.

poznaj

opinie o Krzysztof Kulasinski Uslugi Remontowo-Wykonczeniowe Kul-Bud

autor: kinga.kamarak@********* 2018-01-10 11:38:03
ip: ***.***.**.14

Właśnie zakończył się remont mieszkania które zleciłem firmie kul-bud. I tu chciałem podzielić się moimi odczuciami. Dużym plusem jest to że na pewno są terminowi i dokładni ale chyba największym że jak przychodziłem sprawdzić jak idą prace to zawsze widziałem jaki panuje porządek wszystkie narzędzie są poukładane. Mam co do tego małe zboczenie zawodowe ale to mi zaimponowało. Polecam

niezweryfikowana
autor: kinga.kamarak@********* 2018-01-10 11:39:10
ip: ***.***.**.14

Właśnie zakończył się remont mieszkania które zleciłem firmie kul-bud. I tu chciałem podzielić się moimi odczuciami. Dużym plusem jest to że na pewno są terminowi i dokładni ale chyba największym że jak przychodziłem sprawdzić jak idą prace to zawsze widziałem jaki panuje porządek wszystkie narzędzie są poukładane. Mam co do tego małe zboczenie zawodowe ale to mi zaimponowało. Polecam

niezweryfikowana
autor: pawellll@********* 2018-02-12 23:15:12
ip: **.***.***.**.58

Firma godna polecenia. Miałem do wyremontowania mieszkanie po rodzicach. Wszystko poszło jak należy. Polecam

niezweryfikowana
Dodaj swoją opinię
Ostatnie
Komentarze
10.04.2018

"słaba firma "

06.04.2018

" Prowadzę sprawy o..."

17.03.2018

" Małe pojęcie o prawie..."

26.02.2018

"Nie polecam. Wysyła aplikanta na rozprawy,..."

23.02.2018

" Polecam firmę Rad-Pol!..."

21.02.2018

" Naciągacz i partacz. Jak tylko..."

07.02.2018

" Firma nie istnieje od..."

10.01.2018

"Właśnie zakończył się remont mieszkania..."

14.12.2017

" Ja jestem bardzo..."

Firma Dzialkowiec Przedsiebiorstwo...

Przedsiębiorstwo Urbanek Pawel Zaklad Uslug...

Specjalizacja firmy Mistral Development Sp. z...

Działalność gospodarcza mgr inz. Lukasz...

Firma Lipiec Mieczyslaw Projektowanie i Nadzór...

Działalność gospodarcza Abcom Artur Fusiek...

Wojasiewicz Pawel Kancelaria Adwokacka z...

Przedsiębiorstwo Bak Waldemar Serwis Ogumienia...

Informacje o firmie Krzysztof Kulasinski Uslugi Remontowo-Wykonczeniowe Kul-Bud. Obejrzana opinia firmy posiada 3 komentarzy. Ocena firmy Krzysztof Kulasinski Uslugi Remontowo-Wykonczeniowe Kul-Bud wynosi Wiarygodny. Siedziba firmy Krzysztof Kulasinski Uslugi Remontowo-Wykonczeniowe Kul-Bud zlokalizowana pod adresem Kozienice data dodania 2016-09-01. Dostarczymy CI wszystkie niezbędne informacje na temat tej firmy.