Wyszukaj Firmę
posiadamy 73 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 290 opinii
poznaj
opinie o firmie

Oscar Dekoracje Projektowanie wnętrz

województwo: podkarpackie
Adres: Rzeszów Matejki 12, 35-105

e-mail: oscar-dekoracje@tlen.pl
Projektowanie wnętrz w Rzeszowie
telefon: 503148064

Liczba wszystkich wyszukiwań: 108, ostatnie odwiedziny dnia: 21/06/2019
średnia ocena
5/5
na podstawie 5 opinii

Od 2004 roku w Rzeszowie przy ulicy Matejki działa pracownia projektowania wnętrz Oscar Dekoracje prowadzona przez doświadczoną projektant Małgorzatę Zięba. Oferuje usługi, jak projektowanie online, dekoratorstwo, tworzenie kompozycji kwiatowych i wiele innych. 

poznaj

opinie o Oscar Dekoracje Projektowanie wnętrz

autor: biuro@************** 2019-03-22 08:16:29
ip: **.***.***.**.42

Pani Małgorzata zięba to bardzo profesjonalna osoba z zakresu projektowania wnętrz. Posiada niezwykłą wyobraźnie i kreatywność. Mój salon został zaprojektowany rewelacyjnie - dokładnie tak jak tego oczekiwałam. Bardzo polecam firme Oscar Dekoracje z Rzeszowa

zweryfikowana
autor: klinet@************** 2019-03-27 10:12:24
ip: ***.***.***.**179

Polecam

zweryfikowana
autor: anita@************** 2019-04-02 10:21:45
ip: *.***.***.**6.2

Piękne projekty wnętrz, byłam dzisiaj w burze - Oscar Dekoracje Projektowanie wnętrz. Dokładnie przedstawiono mi zasady współpracy, widziałam projekty. Utalentowani ludzie widać, że jest to ich pasją. Obecnie czekam na projekt aranżacji salonu.

zweryfikowana
autor: tomasz.adamiak@*********** 2019-05-24 13:45:11
ip: ***.***.**16.

Swietny projektant wnetrz, polecam OSCAR - bardzo nowoczesne wizualizacje i przemyslane dlatego sa funkcjonalne

zweryfikowana
autor: mariusz@*********** 2019-05-24 13:45:59
ip: **.***.***.**.77

ciekawe pomysły i rozwiązania, dbałość o detale - polecam firme OSCAR

zweryfikowana
Dodaj swoją opinię
Ostatnie
Komentarze
31.05.2019

" Fantastyczna obsluga..."

21.05.2019

" Korzystałam z korekty..."

02.04.2019

" Korzystalam z zabiegów na..."

02.04.2019

" Zaufana firma, dzieki..."

02.04.2019

" Polecam zakup odzieży i..."

02.04.2019

" Polecam Podkarpacka..."

02.04.2019

" Polecam zaufaną firmę,..."

02.04.2019

" Osiedla Nad Wisłokiem -..."

02.04.2019

" Terapia manualna Rzeszów..."

02.04.2019

" Obiekt ST-Tower robi..."

Leczenie osteopatyczne Rzeszów
Rzeszów
Hetmańska 24
35-045

Podkarpacka Kancelaria Rachunkowa
Rzeszów
Akacjowa 47
35-113

Agencja Interaktywna Argonium
Rzeszów
Goździkowa 14A
35-604

Certus Nieruchomości
Rzeszów
Rynek 17
35-064

Wycena Nieruchomości Szymon Kasperski
Rzeszów
Miła 9c/8
35-314

Wycena Nieruchomości Szymon Kasperski zajmuje...

Osiedla Nad Wisłokiem - Developres
Rzeszów
Architektów 1/45
35-082

Laweta Rzeszów - Pomoc drogowa Autostar
Rzeszów
Wielkopolska 2/2
35-084

Informacje o firmie Oscar Dekoracje Projektowanie wnętrz. Obejrzana opinia firmy posiada 5 komentarzy. Ocena firmy Oscar Dekoracje Projektowanie wnętrz wynosi Wiarygodny. Siedziba firmy Oscar Dekoracje Projektowanie wnętrz zlokalizowana pod adresem Rzeszów Matejki 12 35-105 data dodania 2018-12-14. Dostarczymy CI wszystkie niezbędne informacje na temat tej firmy.