Wyszukaj Firmę
posiadamy 100147 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 226 opinii
poznaj
opinie o firmie

A-Pic Design

Adres: Nowy Kaweczyn

Liczba wszystkich wyszukiwań: 168, ostatnie odwiedziny dnia: 17/12/2018
średnia ocena
4.8/5
na podstawie 4 opinii

A-Pic Design z Nowy Dwór Gdanski to firma z województwa pomorskie, której główna działalność została sklasyfikowana jako Architektoniczne biura. Dane kontaktowe przedsiębiorstwa to Nowy Kaweczyn.

poznaj

opinie o A-Pic Design

autor: ameliakow4@***** 2018-07-03 12:34:07
ip: **.***.***.**155

Pompy pierwsza klasa, montaż bez zarzutu, wszystkie prace przeprowadzone w ustalonym wcześniej terminie. Polecam www.a-pic.pl

niezweryfikowana
autor: zoltan123@********** 2018-09-03 13:29:14
ip: ***.***.***.**.51

A-Pic Design wykonał instalację pompy i doradził jaki model wybrać. Po trzech latach działania pompy mogę spokojnie wystawić firmie jak najbardziej pozytywną rekomendację. Dzięki pompie mam bezobsługowe ogrzewanie i płacę za ciepło niewiele. Polecam gorąco firmę Apic design.

niezweryfikowana
autor: igor_marczak@********** 2018-10-02 16:07:45
ip: **.***.***.**105

Wszystko super fajnie i niedrogie pompy w przeciwienstwie do konkurencji.

niezweryfikowana
autor: jackdens@********** 2018-11-06 12:05:18
ip: **.***.***.**.99

Konkurencja może i ma droższe i tańsze pompy ciepła, ale tu chyba nie o to chodzi. Ja na pierwszym miejscu stawiam jakość i bezawaryjność, a pompy apic takie właśnie są.

niezweryfikowana
Dodaj swoją opinię
Ostatnie
Komentarze
30.11.2018

" Projektowanie wnętrz,..."

16.09.2018

"..."

03.07.2018

" Pompy pierwsza klasa, montaż bez..."

07.06.2018

" Solidnie wykonane zlecenie za..."

31.05.2018

" www.opinie- pracodawca.info to portal który..."

21.05.2018

" Stara, doświadczona firma ...."

15.05.2018

" Oszust i klamca. Ma..."

14.05.2018

" Na podstawie zblizajacych..."

10.05.2018

" Krótko mówiąc -..."

09.05.2018

" Nieczaj to zwykły dziad..."

Bednarowicz Robert Biuro Finansowe z Nowy Dwór...

Siedziba firmy Zielone Imperium S.C....

Firma Betula Sp. z o.o. Przedsiebiorstwo...

Przedsiębiorstwo Krawczyk Slawomir Produkcja...

Waldi Kolba Waldemar
Nowy Dwór Gdanski

Działalność gospodarcza Waldi Kolba Waldemar...

Firma Autojakubservice Wojciech Jakubowski...

Bbj Sp. z o.o.
Nowy Dwór Gdanski

Bbj Sp. z o.o. z Nowy Dwór Gdanski to firma z...

Specjalizacja firmy C&C S.C. Grzegorz...

Informacje o firmie A-Pic Design. Obejrzana opinia firmy posiada 4 komentarzy. Ocena firmy A-Pic Design wynosi Wiarygodny. Siedziba firmy A-Pic Design zlokalizowana pod adresem Nowy Dwór Gdanski data dodania 2016-09-01. Dostarczymy CI wszystkie niezbędne informacje na temat tej firmy.