Wyszukaj Firmę
posiadamy 100146 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 236 opinii
poznaj
opinie o firmie

A-Pic Design

Adres: Nowy Kaweczyn

Liczba wszystkich wyszukiwań: 191, ostatnie odwiedziny dnia: 16/02/2019
średnia ocena
4.8/5
na podstawie 5 opinii

A-Pic Design z Nowy Dwór Gdanski to firma z województwa pomorskie, której główna działalność została sklasyfikowana jako Architektoniczne biura. Dane kontaktowe przedsiębiorstwa to Nowy Kaweczyn.

poznaj

opinie o A-Pic Design

autor: ameliakow4@***** 2018-07-03 12:34:07
ip: **.***.***.**155

Pompy pierwsza klasa, montaż bez zarzutu, wszystkie prace przeprowadzone w ustalonym wcześniej terminie. Polecam www.a-pic.pl

niezweryfikowana
autor: zoltan123@********** 2018-09-03 13:29:14
ip: ***.***.***.**.51

A-Pic Design wykonał instalację pompy i doradził jaki model wybrać. Po trzech latach działania pompy mogę spokojnie wystawić firmie jak najbardziej pozytywną rekomendację. Dzięki pompie mam bezobsługowe ogrzewanie i płacę za ciepło niewiele. Polecam gorąco firmę Apic design.

niezweryfikowana
autor: igor_marczak@********** 2018-10-02 16:07:45
ip: **.***.***.**105

Wszystko super fajnie i niedrogie pompy w przeciwienstwie do konkurencji.

niezweryfikowana
autor: jackdens@********** 2018-11-06 12:05:18
ip: **.***.***.**.99

Konkurencja może i ma droższe i tańsze pompy ciepła, ale tu chyba nie o to chodzi. Ja na pierwszym miejscu stawiam jakość i bezawaryjność, a pompy apic takie właśnie są.

niezweryfikowana
autor: 2019-01-29 18:34:02
ip: *.***.***.***.**101

GRUNTER Piotr Kloc. ul.Staroniwska 73. 35-101 Rzeszów. NIP: 813-337-84- 40. Też polecam

niezweryfikowana
Dodaj swoją opinię
Ostatnie
Komentarze
08.02.2019

" Pan Jarosław to..."

29.01.2019

" GRUNTER Piotr Kloc...."

30.11.2018

" Projektowanie wnętrz,..."

16.09.2018

"..."

03.07.2018

" Pompy pierwsza klasa, montaż bez..."

07.06.2018

" Solidnie wykonane zlecenie za..."

21.05.2018

" Stara, doświadczona firma ...."

15.05.2018

" Oszust i klamca. Ma..."

14.05.2018

" Na podstawie zblizajacych..."

10.05.2018

" Krótko mówiąc -..."

Przedsiębiorstwo Górecki Jaroslaw Auto Serwis...

Posrednictwo Finansowe Anna Dobras z Nowy Dwór...

Siedziba firmy Papis Rafal Uslugi Hydrauliczne...

Kam-Stol Zbigniew Kaminski
Nowy Dwór Gdanski

Oferta firmy Kam-Stol Zbigniew Kaminski...

Przedsiębiorstwo Bolex Przedsiebiorstwo...

Specjalizacja firmy C&C S.C. Grzegorz...

Wi-Zu Uslugi Remontowo-Budowlane Witold...

Full-Dach Dariusz Góraj
Nowy Dwór Gdanski

Oferta firmy Full-Dach Dariusz Góraj obejmuje...

Informacje o firmie A-Pic Design. Obejrzana opinia firmy posiada 5 komentarzy. Ocena firmy A-Pic Design wynosi Wiarygodny. Siedziba firmy A-Pic Design zlokalizowana pod adresem Nowy Dwór Gdanski data dodania 2016-09-01. Dostarczymy CI wszystkie niezbędne informacje na temat tej firmy.