Wyszukaj Firmę
posiadamy 76 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 294 opinii
poznaj
opinie o firmie

Kołodziejczykowie - Gabinet ortodontyczny w Rzeszowie

województwo: podkarpackie
Adres: Rzeszów Obrońców Poczty Gdańskiej 10a, 35-509

e-mail: gabinet@kolodziejczykowie.pl
Gabinet ortodontyczny Rzeszów
telefon: 178561256

Liczba wszystkich wyszukiwań: 316, ostatnie odwiedziny dnia: 23/10/2019
średnia ocena
5/5
na podstawie 3 opinii

Kołodziejczykowie prowadzą swój gabinet w Rzeszowie. To rodzinna firma, która oferuje wysokiej jakości usługi dentystyczne. W gabinecie wykorzystywany jest najlepszy sprzęt oraz świadczone są profesjonalne usługi. Można w nim skorzystać z usług z zakresu ortodoncji, protetyki, stomatologii zachowawczej, a także profesjonalnego wybielania i leczenia kanałowego. Dentyści tworzą przyjemną atmosferę oraz dbają o dobro pacjenta. Posiadają ponad 25 lat doświadczenia i rozległą wiedzę.

poznaj

opinie o Kołodziejczykowie - Gabinet ortodontyczny w Rzeszowie

autor: artur@************** 2019-03-22 08:10:20
ip: ***.***.***.**233

Jak dla mnie najlepszym gabinetem ortodontycznym w Rzeszowie jest gabinet Kołodziejczykowie. To rodzinna firma, która oferuje wysokiej jakości usługi dentystyczne. Posiadają rewelacyjnej jakości sprzęt. Stomatolodzy są bardzo mili i życzliwi w stosunku do pacjenta. Przyjemna atmosfera i fachowa pomoc, serdecznie polecam

zweryfikowana
autor: marta@************** 2019-04-02 10:25:27
ip: **.***.***.**.21

Byłam w gabinecie Kołodziejczykowie. Uważam, że ten Gabinet ortodontyczny to jeden z lepszych w Rzeszowie. Miła obsługa, dośc niskie ceny jak na rynek w zakładaniu aparatów ortodontycznych. Analizowałam z mamą te usługi i dość są drogie. Właśnie 3 dni temu założono mi stały aparat w kolorze błękitnym, modny i ladnie wygląda a ząbki się prostują :))

zweryfikowana
autor: marta@************** 2019-04-02 10:26:30
ip: ***.***.**16.

Byłam w gabinecie Kołodziejczykowie. Uważam, że ten Gabinet ortodontyczny to jeden z lepszych w Rzeszowie. Miła obsługa, dośc niskie ceny jak na rynek w zakładaniu aparatów ortodontycznych. Analizowałam z mamą te usługi i dość są drogie. Właśnie 3 dni temu założono mi stały aparat w kolorze błękitnym, modny i ladnie wygląda a ząbki się prostują :))

zweryfikowana
Dodaj swoją opinię
Ostatnie
Komentarze
18.10.2019

" Polecam wszystkim zakup..."

10.07.2019

" Drukarnia świadczy wysokiej jakości usługi..."

31.05.2019

" Fantastyczna obsluga..."

21.05.2019

" Korzystałam..."

02.04.2019

" Korzystalam z zabiegów na..."

02.04.2019

" Zaufana firma, dzieki..."

02.04.2019

" Polecam zakup odzieży i..."

02.04.2019

" Polecam Podkarpacka..."

02.04.2019

" Polecam zaufaną firmę,..."

02.04.2019

" Osiedla Nad Wisłokiem -..."

Biuro projektowe Oscar-dekoracje
Rzeszów
Matejki 12
35-105

Dziecięca Kraina Fantazji - Przedszkole
Rzeszów
Lenartowicza 11
35-001

Kartony.sklep.info to internetowy sklep, w...

Fizjoterapia w Rzeszowie
Rzeszów
Hetmańska 24
35-045

SERV4B
Rzeszów
Ułanów
35-308

Firma Services For Business świadczy usługi...

Podkarpacka Kancelaria Rachunkowa
Rzeszów
Akacjowa 47
35-113

E-ZŁOM.PL
Rzeszów
Żeleńskiego 4
35-105

Firma zajmująca się skupowaniem metali oraz...

ST-Tower - Developer Szklane Tarasy
Rzeszów
Kwiatkowskiego 38/44
35-311

Informacje o firmie Kołodziejczykowie - Gabinet ortodontyczny w Rzeszowie. Obejrzana opinia firmy posiada 3 komentarzy. Ocena firmy Kołodziejczykowie - Gabinet ortodontyczny w Rzeszowie wynosi Wiarygodny. Siedziba firmy Kołodziejczykowie - Gabinet ortodontyczny w Rzeszowie zlokalizowana pod adresem Rzeszów Obrońców Poczty Gdańskiej 10a 35-509 data dodania 2018-07-10. Dostarczymy CI wszystkie niezbędne informacje na temat tej firmy.