Wyszukaj Firmę
posiadamy 74 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 292 opinii

Opinie o firmach

Chcesz wiedzieć czy firma, w której niedługo rozpoczniesz pracę godna jest zaufania? A może ciągle chodzisz na rozmowy kwalifikacyjne i chciałbyś wiedzieć, do których firm warto iść, a do których wręcz przeciwnie. Może poszukujesz właśnie solidnej i rzetelnej firmy, która wykona dla Ciebie określoną usługę, albo która oferuje szeroki wybór konkretnego asortymentu? W naszym katalogu znajdziesz opinie o firmach, które podpowiedzą Ci, które firmy są godne zaufania, a które lepiej omijać z daleka. Oferujemy serwis przejrzysty i łatwy w nawigacji. Wyszukaj nazwę firmy i przeczytaj, co na jej temat piszą inni użytkownicy.
 
To właśnie w sieci użytkownicy najczęściej wyszukują informacji o danych firmach, jak również tam najchętniej dzielą się opinią o przedsiębiorstwach. Dlatego serwis z opiniami o firmach to miejsce doskonałe do tego, żeby znaleźć wszystkie pożądane informacje. Nie musisz już przeszukiwać setek różnych stron i for internetowych. Wystarczy zajrzeć do naszego katalogu i sprawdzić co o danej firmie myślą inne osoby. Każda opinia pochodzi bezpośrednio od osób, które miały styczność z danym miejscem, jest więc wiarygodna.
 
W serwisie nie tylko znajdziesz opinie o firmach, ale możesz też pozostawić swoje. Jeżeli więc jesteś zadowolony ze współpracy z daną firmą, albo świetnie pracuje Ci się w konkretnym miejscu, to nie czekaj i poinformuj o tym innych użytkowników. Może to być dla nich bardzo przydatne. A może jakaś firma Cię oszukała? Przedsiębiorca nie wywiązał się z umowy lub z pewnych przyczyn nie jesteś zadowolony ze współpracy? Ostrzeż użytkowników przed nieuczciwymi firmami. To pomoże im uniknąć wielu ewentualnych problemów.
 
Współczesny rynek to wiele różnych firm, powstają często i szybko. Wśród nich są takie, które warto polecać, a są też takie, które lepiej omijać z daleka. Nasz portal powstał z myślą o tym, aby pomóc każdemu w wyborze dobrej firmy, która spełni wszystkie oczekiwania.

Ostatnio
Dodane Firmy
Michałowice
Słowackiego 22a
05-816
data dodania: 2019-07-10
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Rzeszów
Langiewicza 33
35-021
data dodania: 2019-06-05
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
data dodania: 2019-05-06
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Kańczuga
Kolejowa 13
37-220
data dodania: 2019-05-06
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Zbylitowskich 157
Z
33-113
data dodania: 2019-04-25
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Rzeszów
Goździkowa 14A
35-604
data dodania: 2019-03-27
Ilość opinii: 3
ocena
5/5
data dodania: 2019-03-06
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
data dodania: 2019-02-20
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Piaseczno
Gruszek i Jabłuszek 7
05-502
data dodania: 2019-02-20
Ilość opinii: 6
ocena
4.7/5
Rzeszów
Warszawska 71
35-230
data dodania: 2019-02-20
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Polecane
Filrmy
Rzeszów
Przemysłowa 14 B
35-105
data dodania: 2016-12-07
Ilość opinii: 2
ocena
5/5
Gdańsk
Budowlanych 27
80-298
data dodania: 2016-12-01
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Rzeszów
Ułanów
35-308
data dodania: 2017-02-13
Ilość opinii: 3
ocena
5/5
Kraków
Cystersów 20a
31-553
data dodania: 2017-03-20
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Rzeszów
Żeleńskiego 4
35-105
data dodania: 2017-02-14
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Cisna
38-607
data dodania: 2017-04-13
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Michałowice
Słowackiego 22a
05-816
data dodania: 2017-02-14
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Zaczernie
Pogwizdów Nowy 662
36-062
data dodania: 2018-01-08
Ilość opinii: 3
ocena
5/5
data dodania: 2017-07-17
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Jarosław
Kruhel Pełkiński 72
37-500
data dodania: 2017-07-06
Ilość opinii: 2
ocena
5/5
Niedawno dodane
Komentarze
Puls Druk Warszawa Druk Offsetowy

" Drukarnia świadczy wysokiej jakości usługi..."

Resmar meble - Praktyczne biurka

" Fantastyczna obsluga..."

Klinika Dr Parda - Korekta nosa bez skalpela

" Korzystałam z korekty..."

Fizjo-Effect Centrum Nowoczesnej Fizjoterapii

" Korzystalam z zabiegów na..."

Why Not Fly - Bilety lotnicze i Hotele

" Zaufana firma, dzieki..."

Gvarant BHP

" Polecam zakup odzieży i..."

Podkarpacka Kancelaria Rachunkowa

" Polecam Podkarpacka..."

Art-A - Kominki, Piece, Kafle

" Polecam zaufaną firmę,..."

Osiedla Nad Wisłokiem - Developres

" Osiedla Nad Wisłokiem -..."

Terapia manualna Rzeszów

" Terapia manualna Rzeszów..."

WYBIERZ
WOJEWÓDZTWO
image/svg+xml
Często
komentowane

GRUNTER Piotr Kloc. ul.Staroniwska 73. 35-101 Rzeszów. NIP: 813-337-84- 40. Też polecam

Dobra jakość pomp ciepła w przystępnych cenach. Bardzo dobrze wykonana usługa montażu - wszystko...

Teraz mogę się cieszyć ładnym noskiem odkąd skorzystałam z zabiegu korekty nosa bez skalpela w klinice Dr Prada w Piasecznie pod...

Najbardziej oceniane
firmy
MesoLogic Systems - Mezoterapia

" Mesologic zajmuje się..."

Dretech

""

Okna Solo

"Grupa Solo posiada salon stacjonarny okien i..."

Kołodziejczykowie - Gabinet ortodontyczny w Rzeszowie

" Kołodziejczykowie prowadzą swój..."

SERV4B

" SERV4B to firma z Rzeszowa, która..."

PulsDruk

"Usługi jakie oferuje Puls Druk to obsługi..."

Hotel Coloseum

" Hotel & Restauracja Coloseum zlokalizowane..."

Mati-Met Kraków - Panele ogrodzeniowe

" Mati-Met jest wiodącym producentem..."

Zimmer Z Cryo 6 - Imeso

" Cryo 6 to medyczne urządzenie chłodzące...."

Art-A - Kominki, Piece, Kafle

" Art-A to firma z Rzeszowa, która..."

Opinie o firmach - szybko wyszukaj interesującą Cię informację

Nasz serwis to zbiór opinii o firmach z różnych branż. Znajdziesz tu opinie o firmach budowlanych, biurach rachunkowych, agencjach marketingowych, urzędach, sklepach, sieciach handlowych i wiele innych. Każda opinia wystawiana jest przez osoby, które miały styczność z danym miejscem, tak więc zawsze odnosi się do rzeczywistości. Dzięki naszemu katalogowi dowiesz się czy warto rozpoczynać pracę w danej firmie, albo czy warto współpracować z konkretnym przedsiębiorstwem. Co więcej możesz też wyrazić tu swoje zdanie na temat danej firmy – wystarczy, że dodasz własną opinię. Wszystkie opinie zebrane w jednym miejscu to bardzo wygodne rozwiązanie. Wystarczy szybko wpisać nazwę poszukiwanej firmy i przeczytać opinie. Cały serwis jest bardzo przejrzysty i wygodny w nawigacji, dzięki czemu żaden użytkownik nie będzie mieć problemów ze sprawnym odnalezieniem poszukiwanych informacji. Opinie o firmach są bardzo przydatne między innymi przy poszukiwaniu pracy, w poszukiwaniu kontrahentów i klientów, przy poszukiwaniu firmy, która realizuje konkretne usługi, albo oferuje jakiś asortyment. Zachęcamy do dodawania swoich opinii. Jeżeli jesteś zadowolony ze współpracy z danym przedsiębiorstwem – opowiedz o tym innym. Zawiodłeś się na danej firmie, zostałeś oszukany? Ostrzeż użytkowników. W jednym miejscu znajdziesz wszystkie niezbędne informacje o każdej firmie. To wygodne rozwiązanie, które pozwoli Ci uniknąć ewentualnych problemów z daną firmą, albo umożliwi Ci odnalezienie rzetelnego wykonawcy usług, czy też świetnego pracodawcy.