Wyszukaj Firmę
posiadamy 100150 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 248 opinii

Opinie o firmach

Chcesz wiedzieć czy firma, w której niedługo rozpoczniesz pracę godna jest zaufania? A może ciągle chodzisz na rozmowy kwalifikacyjne i chciałbyś wiedzieć, do których firm warto iść, a do których wręcz przeciwnie. Może poszukujesz właśnie solidnej i rzetelnej firmy, która wykona dla Ciebie określoną usługę, albo która oferuje szeroki wybór konkretnego asortymentu? W naszym katalogu znajdziesz opinie o firmach, które podpowiedzą Ci, które firmy są godne zaufania, a które lepiej omijać z daleka. Oferujemy serwis przejrzysty i łatwy w nawigacji. Wyszukaj nazwę firmy i przeczytaj, co na jej temat piszą inni użytkownicy.
 
To właśnie w sieci użytkownicy najczęściej wyszukują informacji o danych firmach, jak również tam najchętniej dzielą się opinią o przedsiębiorstwach. Dlatego serwis z opiniami o firmach to miejsce doskonałe do tego, żeby znaleźć wszystkie pożądane informacje. Nie musisz już przeszukiwać setek różnych stron i for internetowych. Wystarczy zajrzeć do naszego katalogu i sprawdzić co o danej firmie myślą inne osoby. Każda opinia pochodzi bezpośrednio od osób, które miały styczność z danym miejscem, jest więc wiarygodna.
 
W serwisie nie tylko znajdziesz opinie o firmach, ale możesz też pozostawić swoje. Jeżeli więc jesteś zadowolony ze współpracy z daną firmą, albo świetnie pracuje Ci się w konkretnym miejscu, to nie czekaj i poinformuj o tym innych użytkowników. Może to być dla nich bardzo przydatne. A może jakaś firma Cię oszukała? Przedsiębiorca nie wywiązał się z umowy lub z pewnych przyczyn nie jesteś zadowolony ze współpracy? Ostrzeż użytkowników przed nieuczciwymi firmami. To pomoże im uniknąć wielu ewentualnych problemów.
 
Współczesny rynek to wiele różnych firm, powstają często i szybko. Wśród nich są takie, które warto polecać, a są też takie, które lepiej omijać z daleka. Nasz portal powstał z myślą o tym, aby pomóc każdemu w wyborze dobrej firmy, która spełni wszystkie oczekiwania.

Ostatnio
Dodane Firmy
Dębica
Pustynia 84G
39-200
data dodania: 2019-03-06
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Dębica
Pustynia 84G
39-200
data dodania: 2019-02-20
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Piaseczno
Gruszek i Jabłuszek 7
05-502
data dodania: 2019-02-20
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Rzeszów
Warszawska 71
35-230
data dodania: 2019-02-20
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Zielonka
Wyszyńskiego 62
05-220
data dodania: 2019-02-20
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Zaczernie
Zaczernie 190 G
36-062
data dodania: 2018-12-17
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Rzeszów
Matejki 12
35-105
data dodania: 2018-12-14
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Rzeszów
Obrońców Poczty Gdańskiej 10a
35-509
data dodania: 2018-07-10
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Tarnobrzeg
Pawłowskiego 7
39-400
data dodania: 2018-05-29
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
data dodania: 2018-05-23
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Polecane
Filrmy
Warszawa
Cybernetyki 7
02-677
data dodania: 2016-09-06
Ilość opinii: 2
ocena
5/5
Siewierz
data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 1
ocena
1/5
Kraków
data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Szczecin
data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 1
ocena
1/5
Sanok
data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Pruszków
PL-08-500
data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Kraków
PL-30-741
data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Rzeszów
Przemysłowa 14 B
35-105
data dodania: 2016-12-07
Ilość opinii: 2
ocena
5/5
Siedlce
data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 1
ocena
2/5
Wieluń
PL-98-300
data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Niedawno dodane
Komentarze
Zimmer Z Cryo 6 - Imeso

" Bardzo polecam zakupy urządzeń od Imeso.pl...."

Oscar Dekoracje Projektowanie wnętrz

"Pani Małgorzata zięba to bardzo profesjonalna..."

Ltestyprawojazdy Małgorzata Zasadni

"L-testyprawojazdy.pl to strona internetowa,..."

Kołodziejczykowie - Gabinet ortodontyczny w Rzeszowie

"Jak dla mnie najlepszym gabinetem..."

Adwokat M. Wojciechowska i Wspólnicy

"W kancelarii prawniczej M.Wojciechowska i..."

Italiastyle Lustra do każdego pomieszczenia

"Zamawiacie internetowo czy kupujecie..."

Loos Co-Operation Jaroslaw Loos

" Pan Jarosław to..."

San Stanislaw Zygadlo

" GRUNTER Piotr Kloc...."

Prk 7 Nieruchomosci Sp. z o.o.

" Projektowanie wnętrz,..."

WYBIERZ
WOJEWÓDZTWO
image/svg+xml
Często
komentowane

GRUNTER Piotr Kloc. ul.Staroniwska 73. 35-101 Rzeszów. NIP: 813-337-84- 40. Też polecam

Dobra jakość pomp ciepła w przystępnych cenach. Bardzo dobrze wykonana usługa montażu - wszystko...


100%

W poszukiwaniu rozmaitych opinii o firmach i pracodawcach użytkownicy przeszukują setki różnych portali. Jednym z tych, gdzie przeczytać...

Najbardziej oceniane
firmy
Technetium

"Technetium jest agencją interaktywną,..."

Baggi Design

"Baggi Design oferuje szeroki asortyment mebli..."

Cerplast

"Firma Cerplast to wiodący producent opakowań..."

Gabinet Stomatologiczny Agnieszka Majcher

"Gabinet stomatologiczny w Boguchwale jest..."

Opinie o firmach - szybko wyszukaj interesującą Cię informację

Nasz serwis to zbiór opinii o firmach z różnych branż. Znajdziesz tu opinie o firmach budowlanych, biurach rachunkowych, agencjach marketingowych, urzędach, sklepach, sieciach handlowych i wiele innych. Każda opinia wystawiana jest przez osoby, które miały styczność z danym miejscem, tak więc zawsze odnosi się do rzeczywistości. Dzięki naszemu katalogowi dowiesz się czy warto rozpoczynać pracę w danej firmie, albo czy warto współpracować z konkretnym przedsiębiorstwem. Co więcej możesz też wyrazić tu swoje zdanie na temat danej firmy – wystarczy, że dodasz własną opinię. Wszystkie opinie zebrane w jednym miejscu to bardzo wygodne rozwiązanie. Wystarczy szybko wpisać nazwę poszukiwanej firmy i przeczytać opinie. Cały serwis jest bardzo przejrzysty i wygodny w nawigacji, dzięki czemu żaden użytkownik nie będzie mieć problemów ze sprawnym odnalezieniem poszukiwanych informacji. Opinie o firmach są bardzo przydatne między innymi przy poszukiwaniu pracy, w poszukiwaniu kontrahentów i klientów, przy poszukiwaniu firmy, która realizuje konkretne usługi, albo oferuje jakiś asortyment. Zachęcamy do dodawania swoich opinii. Jeżeli jesteś zadowolony ze współpracy z danym przedsiębiorstwem – opowiedz o tym innym. Zawiodłeś się na danej firmie, zostałeś oszukany? Ostrzeż użytkowników. W jednym miejscu znajdziesz wszystkie niezbędne informacje o każdej firmie. To wygodne rozwiązanie, które pozwoli Ci uniknąć ewentualnych problemów z daną firmą, albo umożliwi Ci odnalezienie rzetelnego wykonawcy usług, czy też świetnego pracodawcy.