Wyszukaj Firmę
posiadamy 100142 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 212 opinii

Opinie o firmach

Chcesz wiedzieć czy firma, w której niedługo rozpoczniesz pracę godna jest zaufania? A może ciągle chodzisz na rozmowy kwalifikacyjne i chciałbyś wiedzieć, do których firm warto iść, a do których wręcz przeciwnie. Może poszukujesz właśnie solidnej i rzetelnej firmy, która wykona dla Ciebie określoną usługę, albo która oferuje szeroki wybór konkretnego asortymentu? W naszym katalogu znajdziesz opinie o firmach, które podpowiedzą Ci, które firmy są godne zaufania, a które lepiej omijać z daleka. Oferujemy serwis przejrzysty i łatwy w nawigacji. Wyszukaj nazwę firmy i przeczytaj, co na jej temat piszą inni użytkownicy.
 
To właśnie w sieci użytkownicy najczęściej wyszukują informacji o danych firmach, jak również tam najchętniej dzielą się opinią o przedsiębiorstwach. Dlatego serwis z opiniami o firmach to miejsce doskonałe do tego, żeby znaleźć wszystkie pożądane informacje. Nie musisz już przeszukiwać setek różnych stron i for internetowych. Wystarczy zajrzeć do naszego katalogu i sprawdzić co o danej firmie myślą inne osoby. Każda opinia pochodzi bezpośrednio od osób, które miały styczność z danym miejscem, jest więc wiarygodna.
 
W serwisie nie tylko znajdziesz opinie o firmach, ale możesz też pozostawić swoje. Jeżeli więc jesteś zadowolony ze współpracy z daną firmą, albo świetnie pracuje Ci się w konkretnym miejscu, to nie czekaj i poinformuj o tym innych użytkowników. Może to być dla nich bardzo przydatne. A może jakaś firma Cię oszukała? Przedsiębiorca nie wywiązał się z umowy lub z pewnych przyczyn nie jesteś zadowolony ze współpracy? Ostrzeż użytkowników przed nieuczciwymi firmami. To pomoże im uniknąć wielu ewentualnych problemów.
 
Współczesny rynek to wiele różnych firm, powstają często i szybko. Wśród nich są takie, które warto polecać, a są też takie, które lepiej omijać z daleka. Nasz portal powstał z myślą o tym, aby pomóc każdemu w wyborze dobrej firmy, która spełni wszystkie oczekiwania.

Ostatnio
Dodane Firmy
Kańczuga
Kolejowa 13
37-220
data dodania: 2018-05-22
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Opacz
al. Jerozolimskie 247
05-816
data dodania: 2018-05-10
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Ostrowiec Świętokrzyski
Denkowska, 45a
27-400
data dodania: 2018-05-09
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
data dodania: 2018-05-09
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Trzciana
Trzciana 73A
36-071
data dodania: 2018-05-09
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Zaczernie
Pogwizdów Nowy 662
36-062
data dodania: 2018-01-08
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
data dodania: 2017-12-21
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Rzeszów
Hetmańska 24
35-045
data dodania: 2017-12-21
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Rzeszów
Hetmańska 24
35-045
data dodania: 2017-12-21
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Rzeszów
Hetmańska 24
35-045
data dodania: 2017-12-21
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Polecane
Filrmy
Warszawa
Cybernetyki 7
02-677
data dodania: 2016-09-06
Ilość opinii: 2
ocena
5/5
Siewierz
data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 1
ocena
1/5
Pruszków
PL-08-500
data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Kraków
data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Szczecin
data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 1
ocena
1/5
Sanok
data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Kraków
PL-30-741
data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Siedlce
data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 1
ocena
2/5
Rzeszów
Przemysłowa 14 B
35-105
data dodania: 2016-12-07
Ilość opinii: 3
ocena
3.3/5
Wieluń
PL-98-300
data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Niedawno dodane
Komentarze
Suchocki Janusz Uslugi Remontowo-Budowlane

" Oszust i klamca. Ma..."

Mazus Tomasz Doradztwo Finansowe

" Na podstawie zblizajacych..."

Eltron Stanislaw Gorzkowski

" Krótko mówiąc -..."

Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa

" Nieczaj to zwykły dziad..."

Themis Firma Prawnicza Marek Piotrowski

"Skutecznie uchronił moją mamę przed..."

Sprawne Auto Janusz Walewicz

" Uwaga! Uwaga ! To jest czyste..."

Eki Wind Sp. z o.o.

"słaba firma "

Suns Sp. z o.o.

" Prowadzę sprawy o..."

Dymnicki Daniel Radca Prawny

" Małe pojęcie o prawie..."

WYBIERZ
WOJEWÓDZTWO
image/svg+xml
Często
komentowane

100%

W poszukiwaniu rozmaitych opinii o firmach i pracodawcach użytkownicy przeszukują setki różnych portali. Jednym z tych, gdzie przeczytać...


100%

Jeżeli chcesz stronę internetową, udaj się do zaufanej firmy jak Technetium. Będziesz miał to czego chcesz plus dodatkowe rzeczy, które nie...


100%

bardzo dobre produkty. Ja śmiało polecić mogę materiały ogniotrwałe, które niedawno zakupiłem.

Opinie o firmach - szybko wyszukaj interesującą Cię informację

Nasz serwis to zbiór opinii o firmach z różnych branż. Znajdziesz tu opinie o firmach budowlanych, biurach rachunkowych, agencjach marketingowych, urzędach, sklepach, sieciach handlowych i wiele innych. Każda opinia wystawiana jest przez osoby, które miały styczność z danym miejscem, tak więc zawsze odnosi się do rzeczywistości. Dzięki naszemu katalogowi dowiesz się czy warto rozpoczynać pracę w danej firmie, albo czy warto współpracować z konkretnym przedsiębiorstwem. Co więcej możesz też wyrazić tu swoje zdanie na temat danej firmy – wystarczy, że dodasz własną opinię. Wszystkie opinie zebrane w jednym miejscu to bardzo wygodne rozwiązanie. Wystarczy szybko wpisać nazwę poszukiwanej firmy i przeczytać opinie. Cały serwis jest bardzo przejrzysty i wygodny w nawigacji, dzięki czemu żaden użytkownik nie będzie mieć problemów ze sprawnym odnalezieniem poszukiwanych informacji. Opinie o firmach są bardzo przydatne między innymi przy poszukiwaniu pracy, w poszukiwaniu kontrahentów i klientów, przy poszukiwaniu firmy, która realizuje konkretne usługi, albo oferuje jakiś asortyment. Zachęcamy do dodawania swoich opinii. Jeżeli jesteś zadowolony ze współpracy z danym przedsiębiorstwem – opowiedz o tym innym. Zawiodłeś się na danej firmie, zostałeś oszukany? Ostrzeż użytkowników. W jednym miejscu znajdziesz wszystkie niezbędne informacje o każdej firmie. To wygodne rozwiązanie, które pozwoli Ci uniknąć ewentualnych problemów z daną firmą, albo umożliwi Ci odnalezienie rzetelnego wykonawcy usług, czy też świetnego pracodawcy.