Wyszukaj Firmę
posiadamy 100135 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 264 opinii

Opinie o firmach

Chcesz wiedzieć czy firma, w której niedługo rozpoczniesz pracę godna jest zaufania? A może ciągle chodzisz na rozmowy kwalifikacyjne i chciałbyś wiedzieć, do których firm warto iść, a do których wręcz przeciwnie. Może poszukujesz właśnie solidnej i rzetelnej firmy, która wykona dla Ciebie określoną usługę, albo która oferuje szeroki wybór konkretnego asortymentu? W naszym katalogu znajdziesz opinie o firmach, które podpowiedzą Ci, które firmy są godne zaufania, a które lepiej omijać z daleka. Oferujemy serwis przejrzysty i łatwy w nawigacji. Wyszukaj nazwę firmy i przeczytaj, co na jej temat piszą inni użytkownicy.
 
To właśnie w sieci użytkownicy najczęściej wyszukują informacji o danych firmach, jak również tam najchętniej dzielą się opinią o przedsiębiorstwach. Dlatego serwis z opiniami o firmach to miejsce doskonałe do tego, żeby znaleźć wszystkie pożądane informacje. Nie musisz już przeszukiwać setek różnych stron i for internetowych. Wystarczy zajrzeć do naszego katalogu i sprawdzić co o danej firmie myślą inne osoby. Każda opinia pochodzi bezpośrednio od osób, które miały styczność z danym miejscem, jest więc wiarygodna.
 
W serwisie nie tylko znajdziesz opinie o firmach, ale możesz też pozostawić swoje. Jeżeli więc jesteś zadowolony ze współpracy z daną firmą, albo świetnie pracuje Ci się w konkretnym miejscu, to nie czekaj i poinformuj o tym innych użytkowników. Może to być dla nich bardzo przydatne. A może jakaś firma Cię oszukała? Przedsiębiorca nie wywiązał się z umowy lub z pewnych przyczyn nie jesteś zadowolony ze współpracy? Ostrzeż użytkowników przed nieuczciwymi firmami. To pomoże im uniknąć wielu ewentualnych problemów.
 
Współczesny rynek to wiele różnych firm, powstają często i szybko. Wśród nich są takie, które warto polecać, a są też takie, które lepiej omijać z daleka. Nasz portal powstał z myślą o tym, aby pomóc każdemu w wyborze dobrej firmy, która spełni wszystkie oczekiwania.

Ostatnio
Dodane Firmy
Warszawa
Królewicza Jakuba 37
02-956
data dodania: 2024-02-13
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Poznań
Wołczyńska 18
60-003
data dodania: 2024-01-26
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Rzeszów
Goździkowa 14A
35-604
data dodania: 2023-07-11
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Rakszawa
Rakszawa 508
37-111
data dodania: 2023-04-27
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Jasionka
Wólka Podleśna 440
36-002
data dodania: 2023-02-14
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Rzeszów
Goździkowa 14A/4
38-121
data dodania: 2023-01-03
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Pstrągowa
Pstrągowa 218
38-121
data dodania: 2023-01-03
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Rzeszów
Goździkowa 14A/4
35-604
data dodania: 2022-12-14
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Rzeszów
kpt. Raginisa 1
35-513
data dodania: 2022-07-22
Ilość opinii: 2
ocena
5/5
Ostrowiec Świętokrzyski
al. Jana Pawła II 11
27-400
data dodania: 2022-07-12
Ilość opinii: 2
ocena
5/5
Polecane
Filrmy
Warszawa
Cybernetyki 7
02-677
data dodania: 2016-09-06
Ilość opinii: 3
ocena
4.3/5
Kraków
data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Siewierz
data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 1
ocena
1/5
Sanok
data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Szczecin
data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 1
ocena
1/5
Pruszków
PL-08-500
data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Kraków
PL-30-741
data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Rzeszów
Przemysłowa 14 B
35-105
data dodania: 2016-12-07
Ilość opinii: 2
ocena
5/5
Siedlce
data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 1
ocena
2/5
Wieluń
PL-98-300
data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Niedawno dodane
Komentarze
Biuro projektowe Oscar-dekoracje Małgorzata Zięba

"Pani projektant potrafi zmienić każde..."

Richd. Anders

"Współpracując z Richd. Anders wiem, że..."

Wyposażenie cukierni - piece cukiernicze HASBORG

"Udana współpraca z Hasborg, to dobra decyzja,..."

Wycena Nieruchomości Szymon Kasperski

" Jesteśmy zadowoleni z usługi..."

Klimatyzacja Rzeszów RESCOLD

" Jakość produktów i..."

Oryginalne meble z Włoch Exceleo

" Meble wysokiej jakości,..."

Klinika Belvedere

" Leczenie dobre i skuteczne."

Tworzywa Sztuczne PZL Mielec

" Profesjonaliści w swojej..."

Części do elektronarzędzi MIKRON

" Szeroki wybór części zamiennych,..."

WYBIERZ
WOJEWÓDZTWO
image/svg+xml
Często
komentowane

Potwierdzam oszust i złodziej, nie płaci faktur. Tylko sąd pozostaje.


100%

Opakowania drewniane od CERPLAST są nie tylko funkcjonalne, ale także estetyczne. Polecam!


100%

W poszukiwaniu rozmaitych opinii o firmach i pracodawcach użytkownicy przeszukują setki różnych portali. Jednym z tych, gdzie przeczytać...

Opinie o firmach - szybko wyszukaj interesującą Cię informację

Nasz serwis to zbiór opinii o firmach z różnych branż. Znajdziesz tu opinie o firmach budowlanych, biurach rachunkowych, agencjach marketingowych, urzędach, sklepach, sieciach handlowych i wiele innych. Każda opinia wystawiana jest przez osoby, które miały styczność z danym miejscem, tak więc zawsze odnosi się do rzeczywistości. Dzięki naszemu katalogowi dowiesz się czy warto rozpoczynać pracę w danej firmie, albo czy warto współpracować z konkretnym przedsiębiorstwem. Co więcej możesz też wyrazić tu swoje zdanie na temat danej firmy – wystarczy, że dodasz własną opinię. Wszystkie opinie zebrane w jednym miejscu to bardzo wygodne rozwiązanie. Wystarczy szybko wpisać nazwę poszukiwanej firmy i przeczytać opinie. Cały serwis jest bardzo przejrzysty i wygodny w nawigacji, dzięki czemu żaden użytkownik nie będzie mieć problemów ze sprawnym odnalezieniem poszukiwanych informacji. Opinie o firmach są bardzo przydatne między innymi przy poszukiwaniu pracy, w poszukiwaniu kontrahentów i klientów, przy poszukiwaniu firmy, która realizuje konkretne usługi, albo oferuje jakiś asortyment. Zachęcamy do dodawania swoich opinii. Jeżeli jesteś zadowolony ze współpracy z danym przedsiębiorstwem – opowiedz o tym innym. Zawiodłeś się na danej firmie, zostałeś oszukany? Ostrzeż użytkowników. W jednym miejscu znajdziesz wszystkie niezbędne informacje o każdej firmie. To wygodne rozwiązanie, które pozwoli Ci uniknąć ewentualnych problemów z daną firmą, albo umożliwi Ci odnalezienie rzetelnego wykonawcy usług, czy też świetnego pracodawcy.