Wyszukaj Firmę
posiadamy 100145 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 223 opinii

Opinie o firmach

Chcesz wiedzieć czy firma, w której niedługo rozpoczniesz pracę godna jest zaufania? A może ciągle chodzisz na rozmowy kwalifikacyjne i chciałbyś wiedzieć, do których firm warto iść, a do których wręcz przeciwnie. Może poszukujesz właśnie solidnej i rzetelnej firmy, która wykona dla Ciebie określoną usługę, albo która oferuje szeroki wybór konkretnego asortymentu? W naszym katalogu znajdziesz opinie o firmach, które podpowiedzą Ci, które firmy są godne zaufania, a które lepiej omijać z daleka. Oferujemy serwis przejrzysty i łatwy w nawigacji. Wyszukaj nazwę firmy i przeczytaj, co na jej temat piszą inni użytkownicy.
 
To właśnie w sieci użytkownicy najczęściej wyszukują informacji o danych firmach, jak również tam najchętniej dzielą się opinią o przedsiębiorstwach. Dlatego serwis z opiniami o firmach to miejsce doskonałe do tego, żeby znaleźć wszystkie pożądane informacje. Nie musisz już przeszukiwać setek różnych stron i for internetowych. Wystarczy zajrzeć do naszego katalogu i sprawdzić co o danej firmie myślą inne osoby. Każda opinia pochodzi bezpośrednio od osób, które miały styczność z danym miejscem, jest więc wiarygodna.
 
W serwisie nie tylko znajdziesz opinie o firmach, ale możesz też pozostawić swoje. Jeżeli więc jesteś zadowolony ze współpracy z daną firmą, albo świetnie pracuje Ci się w konkretnym miejscu, to nie czekaj i poinformuj o tym innych użytkowników. Może to być dla nich bardzo przydatne. A może jakaś firma Cię oszukała? Przedsiębiorca nie wywiązał się z umowy lub z pewnych przyczyn nie jesteś zadowolony ze współpracy? Ostrzeż użytkowników przed nieuczciwymi firmami. To pomoże im uniknąć wielu ewentualnych problemów.
 
Współczesny rynek to wiele różnych firm, powstają często i szybko. Wśród nich są takie, które warto polecać, a są też takie, które lepiej omijać z daleka. Nasz portal powstał z myślą o tym, aby pomóc każdemu w wyborze dobrej firmy, która spełni wszystkie oczekiwania.

Ostatnio
Dodane Firmy
Rzeszów
Obrońców Poczty Gdańskiej 10a
35-509
data dodania: 2018-07-10
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Tarnobrzeg
Pawłowskiego 7
39-400
data dodania: 2018-05-29
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
data dodania: 2018-05-23
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Kańczuga
Kolejowa 13
37-220
data dodania: 2018-05-22
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Opacz
al. Jerozolimskie 247
05-816
data dodania: 2018-05-10
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Ostrowiec Świętokrzyski
Denkowska, 45a
27-400
data dodania: 2018-05-09
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
data dodania: 2018-05-09
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Trzciana
Trzciana 73A
36-071
data dodania: 2018-05-09
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Zaczernie
Pogwizdów Nowy 662
36-062
data dodania: 2018-01-08
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
data dodania: 2017-12-21
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Polecane
Filrmy
Warszawa
Cybernetyki 7
02-677
data dodania: 2016-09-06
Ilość opinii: 2
ocena
5/5
Siewierz
data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 1
ocena
1/5
Kraków
data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Szczecin
data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 1
ocena
1/5
Sanok
data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Pruszków
PL-08-500
data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Kraków
PL-30-741
data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 1
ocena
5/5
Rzeszów
Przemysłowa 14 B
35-105
data dodania: 2016-12-07
Ilość opinii: 2
ocena
5/5
Siedlce
data dodania: 2016-09-01
Ilość opinii: 1
ocena
2/5
Wieluń
PL-98-300
data dodania: 2016-11-02
Ilość opinii: 0
brak oceny
przedsiębiorcy!
Niedawno dodane
Komentarze
A-Pic Design

" Pompy pierwsza klasa, montaż bez..."

Radoslaw Mucko

" Solidnie wykonane zlecenie za..."

Fach-Mal Uslugi Malarsko-Budowlane Andrzej Nadlonek

" www.opinie- pracodawca.info to portal który..."

Suchocki Janusz Uslugi Remontowo-Budowlane

" Oszust i klamca. Ma..."

Mazus Tomasz Doradztwo Finansowe

" Na podstawie zblizajacych..."

Eltron Stanislaw Gorzkowski

" Krótko mówiąc -..."

Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa

" Nieczaj to zwykły dziad..."

Themis Firma Prawnicza Marek Piotrowski

"Skutecznie uchronił moją mamę przed..."

WYBIERZ
WOJEWÓDZTWO
image/svg+xml
Często
komentowane

Potwierdzam oszust i złodziej, nie płaci faktur. Tylko sąd pozostaje.


100%

W poszukiwaniu rozmaitych opinii o firmach i pracodawcach użytkownicy przeszukują setki różnych portali. Jednym z tych, gdzie przeczytać...


100%

Jeżeli chcesz stronę internetową, udaj się do zaufanej firmy jak Technetium. Będziesz miał to czego chcesz plus dodatkowe rzeczy, które nie...

Najbardziej oceniane
firmy
Technetium

"Technetium jest agencją interaktywną,..."

Baggi Design

"Baggi Design oferuje szeroki asortyment mebli..."

Cerplast

"Firma Cerplast to wiodący producent opakowań..."

Gabinet Stomatologiczny Agnieszka Majcher

"Gabinet stomatologiczny w Boguchwale jest..."

Opinie o firmach - szybko wyszukaj interesującą Cię informację

Nasz serwis to zbiór opinii o firmach z różnych branż. Znajdziesz tu opinie o firmach budowlanych, biurach rachunkowych, agencjach marketingowych, urzędach, sklepach, sieciach handlowych i wiele innych. Każda opinia wystawiana jest przez osoby, które miały styczność z danym miejscem, tak więc zawsze odnosi się do rzeczywistości. Dzięki naszemu katalogowi dowiesz się czy warto rozpoczynać pracę w danej firmie, albo czy warto współpracować z konkretnym przedsiębiorstwem. Co więcej możesz też wyrazić tu swoje zdanie na temat danej firmy – wystarczy, że dodasz własną opinię. Wszystkie opinie zebrane w jednym miejscu to bardzo wygodne rozwiązanie. Wystarczy szybko wpisać nazwę poszukiwanej firmy i przeczytać opinie. Cały serwis jest bardzo przejrzysty i wygodny w nawigacji, dzięki czemu żaden użytkownik nie będzie mieć problemów ze sprawnym odnalezieniem poszukiwanych informacji. Opinie o firmach są bardzo przydatne między innymi przy poszukiwaniu pracy, w poszukiwaniu kontrahentów i klientów, przy poszukiwaniu firmy, która realizuje konkretne usługi, albo oferuje jakiś asortyment. Zachęcamy do dodawania swoich opinii. Jeżeli jesteś zadowolony ze współpracy z danym przedsiębiorstwem – opowiedz o tym innym. Zawiodłeś się na danej firmie, zostałeś oszukany? Ostrzeż użytkowników. W jednym miejscu znajdziesz wszystkie niezbędne informacje o każdej firmie. To wygodne rozwiązanie, które pozwoli Ci uniknąć ewentualnych problemów z daną firmą, albo umożliwi Ci odnalezienie rzetelnego wykonawcy usług, czy też świetnego pracodawcy.