Wyszukaj Firmę
posiadamy 100140 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 264 opinii
poznaj
opinie o firmie

Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa

Adres: ul. Wroclawska 10, Jelcz-Laskowice

Liczba wszystkich wyszukiwań: 814, ostatnie odwiedziny dnia: 15/05/2024
średnia ocena
2.6/5
na podstawie 6 opinii

Siedziba firmy Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa ulokowana jest w miejscowości Jelcz-Laskowice w województwie dolnoslaskie. Firma specjalizuje się w dziedzinie Budowlane uslugi - wyburzenia, rozbiórki.

poznaj

opinie o Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa

autor: 2018-05-09 11:21:40
ip: ***.***.***.**228

Nieczaj to zwykły dziad i złodziej. Dorobił się jakiś pieniędzy nie płacąc firmom podwykonawczym. Pracownikom którzy się zwalniają nie wypłaca kasy. Grzegorz Nieczaj to nie jest biznesmen choć tak o sobie mówi. To Dziad i złodziej a niebawem kryminalista CBŚ już go namierza za wyłudzenia VAT.

niezweryfikowana
autor: Robokopo@***** 2018-05-09 11:22:24
ip: ***.***.***.**228

Nieczaj to zwykły dziad i złodziej. Dorobił się jakiś pieniędzy nie płacąc firmom podwykonawczym. Pracownikom którzy się zwalniają nie wypłaca kasy. Grzegorz Nieczaj to nie jest biznesmen choć tak o sobie mówi. To Dziad i złodziej a niebawem kryminalista CBŚ już go namierza za wyłudzenia VAT.

niezweryfikowana
autor: Robokopo@***** 2018-05-09 11:22:57
ip: ***.***.***.**228

Nieczaj to zwykły dziad i złodziej. Dorobił się jakiś pieniędzy nie płacąc firmom podwykonawczym. Pracownikom którzy się zwalniają nie wypłaca kasy. Grzegorz Nieczaj to nie jest biznesmen choć tak o sobie mówi. To Dziad i złodziej a niebawem kryminalista CBŚ już go namierza za wyłudzenia VAT.

niezweryfikowana
autor: 2018-06-08 08:39:59
ip: **.***.***.**.60

c

niezweryfikowana
autor: 2018-06-18 19:52:34
ip: ***.***.***.**248

Potwierdzam oszust i złodziej, nie płaci faktur. Tylko sąd pozostaje.

niezweryfikowana
autor: sebastian.pulut@***** 2018-06-18 19:53:05
ip: ***.***.***.**248

Potwierdzam oszust i złodziej, nie płaci faktur. Tylko sąd pozostaje.

niezweryfikowana
Dodaj swoją opinię
Ostatnie
Komentarze
07.12.2023

" Polecam ten gabinet..."

05.10.2023

"Pani projektant potrafi zmienić każde..."

29.08.2023

"Współpracując z Richd. Anders wiem, że..."

27.04.2023

"Udana współpraca z Hasborg, to dobra decyzja,..."

14.10.2022

" Jesteśmy zadowoleni z usługi..."

01.08.2022

" Jakość produktów i..."

28.07.2022

" Meble wysokiej jakości,..."

28.07.2022

" Leczenie dobre i skuteczne."

27.07.2022

" Profesjonaliści w swojej..."

27.07.2022

" Szeroki wybór części zamiennych,..."

Firma Iconbest Wojciech Grzanka działa w...

Siedziba firmy Cash Center Bronislawa Ozdarska...

Oferta firmy Zielony Dom Firma...

Hen-Stal Grazyna Kajl
Jelcz-Laskowice
PL-55-231

Oferta firmy Hen-Stal Grazyna Kajl obejmuje...

Przedsiębiorstwo Sidelnik Joanna Uslugi...

Media Centrum Power Edward Bachurski
Jelcz-Laskowice
PL-55-220

Firma Media Centrum Power Edward Bachurski...

Przedsiębiorstwo 3-S Zaklad Uslug...

Finish Tarka Lukasz
Jelcz-Laskowice

Finish Tarka Lukasz z Jelcz-Laskowice to firma...

Informacje o firmie Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa. Obejrzana opinia firmy posiada 6 komentarzy. Ocena firmy Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa wynosi Wiarygodny. Siedziba firmy Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa zlokalizowana pod adresem Jelcz-Laskowice data dodania 2016-09-01. Dostarczymy CI wszystkie niezbędne informacje na temat tej firmy.