Wyszukaj Firmę
posiadamy 100142 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 212 opinii
poznaj
opinie o firmie

Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa

Adres: ul. Wroclawska 10, Jelcz-Laskowice

Liczba wszystkich wyszukiwań: 345, ostatnie odwiedziny dnia: 22/05/2018
średnia ocena
2.2/5
na podstawie 3 opinii

Siedziba firmy Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa ulokowana jest w miejscowości Jelcz-Laskowice w województwie dolnoslaskie. Firma specjalizuje się w dziedzinie Budowlane uslugi - wyburzenia, rozbiórki.

poznaj

opinie o Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa

autor: 2018-05-09 11:21:40
ip: ***.***.***.**228

Nieczaj to zwykły dziad i złodziej. Dorobił się jakiś pieniędzy nie płacąc firmom podwykonawczym. Pracownikom którzy się zwalniają nie wypłaca kasy. Grzegorz Nieczaj to nie jest biznesmen choć tak o sobie mówi. To Dziad i złodziej a niebawem kryminalista CBŚ już go namierza za wyłudzenia VAT.

niezweryfikowana
autor: Robokopo@***** 2018-05-09 11:22:24
ip: ***.***.***.**228

Nieczaj to zwykły dziad i złodziej. Dorobił się jakiś pieniędzy nie płacąc firmom podwykonawczym. Pracownikom którzy się zwalniają nie wypłaca kasy. Grzegorz Nieczaj to nie jest biznesmen choć tak o sobie mówi. To Dziad i złodziej a niebawem kryminalista CBŚ już go namierza za wyłudzenia VAT.

niezweryfikowana
autor: Robokopo@***** 2018-05-09 11:22:57
ip: ***.***.***.**228

Nieczaj to zwykły dziad i złodziej. Dorobił się jakiś pieniędzy nie płacąc firmom podwykonawczym. Pracownikom którzy się zwalniają nie wypłaca kasy. Grzegorz Nieczaj to nie jest biznesmen choć tak o sobie mówi. To Dziad i złodziej a niebawem kryminalista CBŚ już go namierza za wyłudzenia VAT.

niezweryfikowana
Dodaj swoją opinię
Ostatnie
Komentarze
21.05.2018

" Stara, doświadczona firma ...."

15.05.2018

" Oszust i klamca. Ma..."

14.05.2018

" Na podstawie zblizajacych..."

10.05.2018

" Krótko mówiąc -..."

09.05.2018

" Nieczaj to zwykły dziad..."

29.04.2018

"Skutecznie uchronił moją mamę przed..."

24.04.2018

" Uwaga! Uwaga ! To jest czyste..."

10.04.2018

"słaba firma "

06.04.2018

" Prowadzę sprawy o..."

17.03.2018

" Małe pojęcie o prawie..."

Działalność gospodarcza Uslugi Porzadkowe...

Firma Tranelo Przedsiebiorstwo...

Działalność gospodarcza Kancelaria Prawna...

Firma Drewno Przedsiebiorstwo...

Specjalizacja firmy Hornet-Bis S.C. Wojciech...

Firma M. S. Trans Mieczyslaw Struzik działa w...

Działalność firmy Wid Sp. z o.o....

Siedziba firmy World-Finance Anna Hass...

Informacje o firmie Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa. Obejrzana opinia firmy posiada 3 komentarzy. Ocena firmy Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa wynosi Wiarygodny. Siedziba firmy Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa zlokalizowana pod adresem Jelcz-Laskowice data dodania 2016-09-01. Dostarczymy CI wszystkie niezbędne informacje na temat tej firmy.