Wyszukaj Firmę
posiadamy 100131 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 260 opinii
poznaj
opinie o firmie

Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa

Adres: ul. Wroclawska 10, Jelcz-Laskowice

Liczba wszystkich wyszukiwań: 616, ostatnie odwiedziny dnia: 26/09/2022
średnia ocena
2.6/5
na podstawie 6 opinii

Siedziba firmy Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa ulokowana jest w miejscowości Jelcz-Laskowice w województwie dolnoslaskie. Firma specjalizuje się w dziedzinie Budowlane uslugi - wyburzenia, rozbiórki.

poznaj

opinie o Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa

autor: 2018-05-09 11:21:40
ip: ***.***.***.**228

Nieczaj to zwykły dziad i złodziej. Dorobił się jakiś pieniędzy nie płacąc firmom podwykonawczym. Pracownikom którzy się zwalniają nie wypłaca kasy. Grzegorz Nieczaj to nie jest biznesmen choć tak o sobie mówi. To Dziad i złodziej a niebawem kryminalista CBŚ już go namierza za wyłudzenia VAT.

niezweryfikowana
autor: Robokopo@***** 2018-05-09 11:22:24
ip: ***.***.***.**228

Nieczaj to zwykły dziad i złodziej. Dorobił się jakiś pieniędzy nie płacąc firmom podwykonawczym. Pracownikom którzy się zwalniają nie wypłaca kasy. Grzegorz Nieczaj to nie jest biznesmen choć tak o sobie mówi. To Dziad i złodziej a niebawem kryminalista CBŚ już go namierza za wyłudzenia VAT.

niezweryfikowana
autor: Robokopo@***** 2018-05-09 11:22:57
ip: ***.***.***.**228

Nieczaj to zwykły dziad i złodziej. Dorobił się jakiś pieniędzy nie płacąc firmom podwykonawczym. Pracownikom którzy się zwalniają nie wypłaca kasy. Grzegorz Nieczaj to nie jest biznesmen choć tak o sobie mówi. To Dziad i złodziej a niebawem kryminalista CBŚ już go namierza za wyłudzenia VAT.

niezweryfikowana
autor: 2018-06-08 08:39:59
ip: **.***.***.**.60

c

niezweryfikowana
autor: 2018-06-18 19:52:34
ip: ***.***.***.**248

Potwierdzam oszust i złodziej, nie płaci faktur. Tylko sąd pozostaje.

niezweryfikowana
autor: sebastian.pulut@***** 2018-06-18 19:53:05
ip: ***.***.***.**248

Potwierdzam oszust i złodziej, nie płaci faktur. Tylko sąd pozostaje.

niezweryfikowana
Dodaj swoją opinię
Ostatnie
Komentarze
22.09.2022

"Android Inc. бытовала..."

22.09.2022

"Android Inc. бытовала..."

21.09.2022

"Android Inc. существовала..."

21.09.2022

"Первоначальную версию..."

21.09.2022

"Первую версию Fruity Loops..."

21.09.2022

"https://images.google.hu/url?q=https://fedor-st..."

20.09.2022

"Первую версию Fruity Loops..."

20.09.2022

"Первую версию Fruity Loops..."

01.08.2022

" Jakość produktów i..."

28.07.2022

" Meble wysokiej jakości,..."

Firma Ptuh Maciej Maciej Struzik prowadzi...

Firma M. S. Trans Mieczyslaw Struzik działa w...

Przedsiębiorstwo Staldar S.C. Ewa Tubek i...

Oferta firmy Zielony Dom Firma...

Działalność firmy Koscielecki Andrzej...

Specjalizacja firmy Hornet-Bis S.C. Wojciech...

Specjalizacja firmy BTH Phoenix Mieczyslaw...

Oferta firmy Trans-Jar Jaroslaw Studenny...

Informacje o firmie Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa. Obejrzana opinia firmy posiada 6 komentarzy. Ocena firmy Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa wynosi Wiarygodny. Siedziba firmy Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa zlokalizowana pod adresem Jelcz-Laskowice data dodania 2016-09-01. Dostarczymy CI wszystkie niezbędne informacje na temat tej firmy.