Wyszukaj Firmę
posiadamy 100144 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 226 opinii
poznaj
opinie o firmie

Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa

Adres: ul. Wroclawska 10, Jelcz-Laskowice

Liczba wszystkich wyszukiwań: 575, ostatnie odwiedziny dnia: 04/07/2022
średnia ocena
2.6/5
na podstawie 6 opinii

Siedziba firmy Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa ulokowana jest w miejscowości Jelcz-Laskowice w województwie dolnoslaskie. Firma specjalizuje się w dziedzinie Budowlane uslugi - wyburzenia, rozbiórki.

poznaj

opinie o Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa

autor: 2018-05-09 11:21:40
ip: ***.***.***.**228

Nieczaj to zwykły dziad i złodziej. Dorobił się jakiś pieniędzy nie płacąc firmom podwykonawczym. Pracownikom którzy się zwalniają nie wypłaca kasy. Grzegorz Nieczaj to nie jest biznesmen choć tak o sobie mówi. To Dziad i złodziej a niebawem kryminalista CBŚ już go namierza za wyłudzenia VAT.

niezweryfikowana
autor: Robokopo@***** 2018-05-09 11:22:24
ip: ***.***.***.**228

Nieczaj to zwykły dziad i złodziej. Dorobił się jakiś pieniędzy nie płacąc firmom podwykonawczym. Pracownikom którzy się zwalniają nie wypłaca kasy. Grzegorz Nieczaj to nie jest biznesmen choć tak o sobie mówi. To Dziad i złodziej a niebawem kryminalista CBŚ już go namierza za wyłudzenia VAT.

niezweryfikowana
autor: Robokopo@***** 2018-05-09 11:22:57
ip: ***.***.***.**228

Nieczaj to zwykły dziad i złodziej. Dorobił się jakiś pieniędzy nie płacąc firmom podwykonawczym. Pracownikom którzy się zwalniają nie wypłaca kasy. Grzegorz Nieczaj to nie jest biznesmen choć tak o sobie mówi. To Dziad i złodziej a niebawem kryminalista CBŚ już go namierza za wyłudzenia VAT.

niezweryfikowana
autor: 2018-06-08 08:39:59
ip: **.***.***.**.60

c

niezweryfikowana
autor: 2018-06-18 19:52:34
ip: ***.***.***.**248

Potwierdzam oszust i złodziej, nie płaci faktur. Tylko sąd pozostaje.

niezweryfikowana
autor: sebastian.pulut@***** 2018-06-18 19:53:05
ip: ***.***.***.**248

Potwierdzam oszust i złodziej, nie płaci faktur. Tylko sąd pozostaje.

niezweryfikowana
Dodaj swoją opinię
Ostatnie
Komentarze
13.06.2022

"Polecam sklep meblowy meble ada !"

25.03.2022

"Dr Morawski to lekarz z powołania. Pomógł mi..."

20.01.2022

"Meble wysokiej jakości, polecam...."

17.01.2022

"Polecam Zakład Reklamowy - rzetelna i..."

03.07.2018

" Pompy pierwsza klasa, montaż bez..."

07.06.2018

" Solidnie wykonane zlecenie za..."

31.05.2018

" www.opinie- pracodawca.info to portal który..."

21.05.2018

" Stara, doświadczona firma ...."

15.05.2018

" Oszust i klamca. Ma..."

14.05.2018

" Na podstawie zblizajacych..."

Firma Drewno Przedsiebiorstwo...

Przedsiębiorstwo Consulting Chmielewska Elwira...

Przedsiębiorstwo Sidelnik Joanna Uslugi...

Działalność gospodarcza Auto-Centrum Soltys...

Principium Wojciech Moskal z Jelcz-Laskowice to...

Firma Ptuh Maciej Maciej Struzik prowadzi...

Netfon
Jelcz-Laskowice

Siedziba firmy Netfon ulokowana jest w...

Specjalizacja firmy Sadlocha Krzysztof Uslugi...

Informacje o firmie Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa. Obejrzana opinia firmy posiada 6 komentarzy. Ocena firmy Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa wynosi Wiarygodny. Siedziba firmy Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa zlokalizowana pod adresem Jelcz-Laskowice data dodania 2016-09-01. Dostarczymy CI wszystkie niezbędne informacje na temat tej firmy.