Wyszukaj Firmę
posiadamy 100134 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 248 opinii
poznaj
opinie o firmie

Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa

Adres: ul. Wroclawska 10, Jelcz-Laskowice

Liczba wszystkich wyszukiwań: 667, ostatnie odwiedziny dnia: 31/01/2023
średnia ocena
2.6/5
na podstawie 6 opinii

Siedziba firmy Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa ulokowana jest w miejscowości Jelcz-Laskowice w województwie dolnoslaskie. Firma specjalizuje się w dziedzinie Budowlane uslugi - wyburzenia, rozbiórki.

poznaj

opinie o Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa

autor: 2018-05-09 11:21:40
ip: ***.***.***.**228

Nieczaj to zwykły dziad i złodziej. Dorobił się jakiś pieniędzy nie płacąc firmom podwykonawczym. Pracownikom którzy się zwalniają nie wypłaca kasy. Grzegorz Nieczaj to nie jest biznesmen choć tak o sobie mówi. To Dziad i złodziej a niebawem kryminalista CBŚ już go namierza za wyłudzenia VAT.

niezweryfikowana
autor: Robokopo@***** 2018-05-09 11:22:24
ip: ***.***.***.**228

Nieczaj to zwykły dziad i złodziej. Dorobił się jakiś pieniędzy nie płacąc firmom podwykonawczym. Pracownikom którzy się zwalniają nie wypłaca kasy. Grzegorz Nieczaj to nie jest biznesmen choć tak o sobie mówi. To Dziad i złodziej a niebawem kryminalista CBŚ już go namierza za wyłudzenia VAT.

niezweryfikowana
autor: Robokopo@***** 2018-05-09 11:22:57
ip: ***.***.***.**228

Nieczaj to zwykły dziad i złodziej. Dorobił się jakiś pieniędzy nie płacąc firmom podwykonawczym. Pracownikom którzy się zwalniają nie wypłaca kasy. Grzegorz Nieczaj to nie jest biznesmen choć tak o sobie mówi. To Dziad i złodziej a niebawem kryminalista CBŚ już go namierza za wyłudzenia VAT.

niezweryfikowana
autor: 2018-06-08 08:39:59
ip: **.***.***.**.60

c

niezweryfikowana
autor: 2018-06-18 19:52:34
ip: ***.***.***.**248

Potwierdzam oszust i złodziej, nie płaci faktur. Tylko sąd pozostaje.

niezweryfikowana
autor: sebastian.pulut@***** 2018-06-18 19:53:05
ip: ***.***.***.**248

Potwierdzam oszust i złodziej, nie płaci faktur. Tylko sąd pozostaje.

niezweryfikowana
Dodaj swoją opinię
Ostatnie
Komentarze
14.10.2022

" Jesteśmy zadowoleni z usługi..."

01.08.2022

" Jakość produktów i..."

28.07.2022

" Meble wysokiej jakości,..."

28.07.2022

" Leczenie dobre i skuteczne."

27.07.2022

" Profesjonaliści w swojej..."

27.07.2022

" Szeroki wybór części zamiennych,..."

13.06.2022

"Polecam sklep meblowy meble ada !"

25.03.2022

"Dr Morawski to lekarz z powołania. Pomógł mi..."

20.01.2022

"Meble wysokiej jakości, polecam...."

17.01.2022

"Polecam Zakład Reklamowy - rzetelna i..."

Siedziba firmy Cash Center Bronislawa Ozdarska...

Firma Anar Sklep Grazyna Fuhrmann działa w...

Oferta firmy Extra Color Kamila...

Działalność gospodarcza Uslugi Porzadkowe...

Firma Ptuh Maciej Maciej Struzik prowadzi...

Amt Przedsiebiorstwo Handlowo-Uslugowe...

Działalność firmy Koscielecki Andrzej...

Działalność firmy Uslugi Wielobranzowe...

Informacje o firmie Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa. Obejrzana opinia firmy posiada 6 komentarzy. Ocena firmy Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa wynosi Wiarygodny. Siedziba firmy Stal-Met Grzegorz Nieczaj Spólka Komandytowa zlokalizowana pod adresem Jelcz-Laskowice data dodania 2016-09-01. Dostarczymy CI wszystkie niezbędne informacje na temat tej firmy.