Wyszukaj Firmę
posiadamy 100137 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 194 opinii
poznaj
opinie o firmie

Uslugi Remontowo-Budowlane Andrzej Milon

Adres: ul. Baonu "Zoska" 3 /46, Warszawa

Liczba wszystkich wyszukiwań: 89, ostatnie odwiedziny dnia: 19/02/2018
średnia ocena
2.3/5
na podstawie 3 opinii

Firma Uslugi Remontowo-Budowlane Andrzej Milon prowadzi działalność w sektorze Budowlane uslugi - wykanczanie wnetrz. Biuro zarządu mieści się w miejscowości Warszawa, woj. mazowieckie.

poznaj

opinie o Uslugi Remontowo-Budowlane Andrzej Milon

autor: ~Użytkownik niezalogowany 2016-11-05 08:09:14
ip: ***.***.***.**118

Wziął kasę i nie dokończył prac. A to co wykonał woła o pomstę do nieba. Jakość pracy bardzo marna i dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga. OMIJAĆ Z DALEKA MILONA

niezweryfikowana
autor: ~Maria Bednareka 2016-11-05 08:12:08
ip: ***.***.***.**118

To ja Andrzej Milon piszę więc nie kasować mojej opinii. Jestem zwykłym nieudacznikiem, nie umiem wygładzać ścian ani układać glazury a o fudze epoksydowej nawet nie słyszałem. Lubię czasem coś ukraść ludziom u których pracuję ale najbardziej lubię wpaść na chwilę rozsypać trochę gruzu pyłu i udawać że harowałem cały dzień i wyżebrać kasę na jakiś materiał. Mój uśmiech wszystkich rozwala. Moje dzieci sa dumne z ojca złodzieja. Co tydzień się spowiadam więc kradzieże oszustwa i wyłudzenia się nie liczą. Wszystkim polecam swoje usługi. PS A co do milon_elektronics to frajerzy sami sobie są winni jak chcieli coś ode mnie kupić taniej.

zweryfikowana
autor: ~Maria Bednareka 2016-11-05 08:16:08
ip: ***.***.***.**118

To ja Andrzej Milon piszę więc nie kasować mojej opinii. Jestem zwykłym nieudacznikiem, nie umiem wygładzać ścian ani układać glazury a o fudze epoksydowej nawet nie słyszałem. Lubię czasem coś ukraść ludziom u których pracuję ale najbardziej lubię wpaść na chwilę rozsypać trochę gruzu pyłu i udawać że harowałem cały dzień i wyżebrać kasę na jakiś materiał. Mój uśmiech wszystkich rozwala. Moje dzieci sa dumne z ojca złodzieja. Co tydzień się spowiadam więc kradzieże oszustwa i wyłudzenia się nie liczą. Wszystkim polecam swoje usługi. PS A co do milon_elektronics to frajerzy sami sobie są winni jak chcieli coś ode mnie kupić taniej.

zweryfikowana
Dodaj swoją opinię
Ostatnie
Komentarze
07.02.2018

" Firma nie istnieje od..."

10.01.2018

"Właśnie zakończył się remont mieszkania..."

14.12.2017

" Ja jestem bardzo..."

11.09.2017

"Firma to naprawdę totalne dno. Moja historia z..."

06.09.2017

"Dostrczono bez problemu i szybko OK "

05.09.2017

"bardzo polecam, meble zrobione bardzo starannie..."

28.08.2017

"Super wykonanie Dobra cena ale musiałem..."

24.08.2017

"Człowiek nieodowiedzialny.Możemy stwierdzic..."

03.08.2017

"Człowiek nerwowy,i chory psychicznie,nie polecam"

Fsn Sp. z o.o. 1 S.K.A. z Warszawa to firma z...

Specjalizacja firmy Teresiak Bartlomiej...

Sferis Sp. z o.o.
Warszawa
PL-00-172

Firma Sferis Sp. z o.o. prowadzi działalność...

Działalność firmy Em Consulting Marcin...

Firma Pryzmacik Uslugi Geodezyjne Danuta...

Firma Olechnowicz Leszek Kancelaria Radcy...

Siedziba firmy Rutka Przetwórstwo Tworzyw...

Działalność firmy Alfatel Systemy Lacznosci...

Informacje o firmie Uslugi Remontowo-Budowlane Andrzej Milon. Obejrzana opinia firmy posiada 3 komentarzy. Ocena firmy Uslugi Remontowo-Budowlane Andrzej Milon wynosi Wiarygodny. Siedziba firmy Uslugi Remontowo-Budowlane Andrzej Milon zlokalizowana pod adresem Warszawa data dodania 2016-09-01. Dostarczymy CI wszystkie niezbędne informacje na temat tej firmy.