Wyszukaj Firmę
posiadamy 100137 firm w naszym serwisie
Dodaj firmę
posiadamy 202 opinii
poznaj
opinie o firmie

Uslugi Remontowo-Budowlane Andrzej Milon

Adres: ul. Baonu "Zoska" 3 /46, Warszawa

Liczba wszystkich wyszukiwań: 170, ostatnie odwiedziny dnia: 20/04/2018
średnia ocena
2.3/5
na podstawie 3 opinii

Firma Uslugi Remontowo-Budowlane Andrzej Milon prowadzi działalność w sektorze Budowlane uslugi - wykanczanie wnetrz. Biuro zarządu mieści się w miejscowości Warszawa, woj. mazowieckie.

poznaj

opinie o Uslugi Remontowo-Budowlane Andrzej Milon

autor: ~Użytkownik niezalogowany 2016-11-05 08:09:14
ip: ***.***.***.**118

Wziął kasę i nie dokończył prac. A to co wykonał woła o pomstę do nieba. Jakość pracy bardzo marna i dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga. OMIJAĆ Z DALEKA MILONA

niezweryfikowana
autor: ~Maria Bednareka 2016-11-05 08:12:08
ip: ***.***.***.**118

To ja Andrzej Milon piszę więc nie kasować mojej opinii. Jestem zwykłym nieudacznikiem, nie umiem wygładzać ścian ani układać glazury a o fudze epoksydowej nawet nie słyszałem. Lubię czasem coś ukraść ludziom u których pracuję ale najbardziej lubię wpaść na chwilę rozsypać trochę gruzu pyłu i udawać że harowałem cały dzień i wyżebrać kasę na jakiś materiał. Mój uśmiech wszystkich rozwala. Moje dzieci sa dumne z ojca złodzieja. Co tydzień się spowiadam więc kradzieże oszustwa i wyłudzenia się nie liczą. Wszystkim polecam swoje usługi. PS A co do milon_elektronics to frajerzy sami sobie są winni jak chcieli coś ode mnie kupić taniej.

zweryfikowana
autor: ~Maria Bednareka 2016-11-05 08:16:08
ip: ***.***.***.**118

To ja Andrzej Milon piszę więc nie kasować mojej opinii. Jestem zwykłym nieudacznikiem, nie umiem wygładzać ścian ani układać glazury a o fudze epoksydowej nawet nie słyszałem. Lubię czasem coś ukraść ludziom u których pracuję ale najbardziej lubię wpaść na chwilę rozsypać trochę gruzu pyłu i udawać że harowałem cały dzień i wyżebrać kasę na jakiś materiał. Mój uśmiech wszystkich rozwala. Moje dzieci sa dumne z ojca złodzieja. Co tydzień się spowiadam więc kradzieże oszustwa i wyłudzenia się nie liczą. Wszystkim polecam swoje usługi. PS A co do milon_elektronics to frajerzy sami sobie są winni jak chcieli coś ode mnie kupić taniej.

zweryfikowana
Dodaj swoją opinię
Ostatnie
Komentarze
10.04.2018

"słaba firma "

06.04.2018

" Prowadzę sprawy o..."

17.03.2018

" Małe pojęcie o prawie..."

26.02.2018

"Nie polecam. Wysyła aplikanta na rozprawy,..."

23.02.2018

" Polecam firmę Rad-Pol!..."

21.02.2018

" Naciągacz i partacz. Jak tylko..."

07.02.2018

" Firma nie istnieje od..."

10.01.2018

"Właśnie zakończył się remont mieszkania..."

14.12.2017

" Ja jestem bardzo..."

Przedsiębiorstwo Doradztwo Informatyczne Pawel...

Oferta firmy LM Sp. z o.o. obejmuje usługi z...

Przedsiębiorstwo Rb Invest Sp. z o.o. posiada...

Namyslo Artur Logistyka z Warszawa to firma z...

Siedziba firmy Mlodzianowski Czeslaw Uslugi...

Specjalizacja firmy M-Projekt Magdalena Nowak...

Eurolex Consulting Kamila Grabowska z Warszawa...

Oferta firmy Rossa Auto Serwis Piotr...

Informacje o firmie Uslugi Remontowo-Budowlane Andrzej Milon. Obejrzana opinia firmy posiada 3 komentarzy. Ocena firmy Uslugi Remontowo-Budowlane Andrzej Milon wynosi Wiarygodny. Siedziba firmy Uslugi Remontowo-Budowlane Andrzej Milon zlokalizowana pod adresem Warszawa data dodania 2016-09-01. Dostarczymy CI wszystkie niezbędne informacje na temat tej firmy.